woensdag, november 02, 2011

Gemiep

Wat kan er misgaan? Je kunt te overlijden komen, maar dat kan iedereen eigenlijk op elk moment. Het welbekende gezegde ‘je kunt zo onder een auto lopen’, kan je onverwachts overkomen, maar ook veel ergere dingen, zoals verdrinken in bad of met je tong tussen de deur komen of opgegeten worden door een monster met tentakels en plopogen. Of erger, opgegeten worden door een monster met tentakels en plopogen, dat meer bereikt heeft dan jij! Je hoort me wel!

Zo simpel en het valt nooit tegen. Het gaat zelden mis, en als het misgaat, kan het nooit zo misgaan dat je te overlijden komt. Dat zou er nog eens bij moeten komen. En wat dan nog, eigenlijk? Liever doodgaan tijdens datgene wat je het liefste doet dan eeuwig uit je gore neus zitten peuteren, het opeten en wachten op het juiste moment. Tot de monstertjes weg zijn. Want het komt niet aanwaaien. Het komt niet zomaar uit het niets aangelopen. Je kunt er niet voor weglopen. Geef die lelijkerds een duw!

Niks geen vooruit geschuif meer, of gewacht en gesnik en genegeer en gegeneraliseer en gedoe over ditjes of datjes. Niet zeuren en smoesjes verzinnen want nee, je hebt niets te verliezen. Je hebt er alleen maar baat bij dus geef jezelf een schop onder je luie hol en ga actie ondernemen en plantjes water geven en ga van bil en schrijf een brief! Je gaat er niet dood van! Watje! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten